


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Забравете за месенето и точенето. Тази рецепта за солени питки с пълнеж от извара и билки изисква само да разбъркате съставките и да ги изпържите
Сервира се с два вида сосове, салата, нарязани зеленчуци и увито в плосък хляб
Опитате ли ги веднъж, ще си ги правите редовно
Къщата ухае невероятно, дори съседите се редят на опашка
Хрупкавата им коричка е умопомрачително вкусна, а отвътре остават сочни и мекички
Дори и децата ще харесат тиквата след това ястие
Пригответе по-голямо количество тесто и го сложете във фризера
Без скъпи продукти и странни подправки, всичко необходимо го имате в шкафа
Рецептата е толкова лесна, че дори кулинари с минимален опит биха се справили с нея